LIFE       |       LOOKS       |       MUSIC       |       PHOTO       |       SHOPPING


onsdag 6 mars 2013

This means goodbye. ♥

Det hela började i Februari 2010 då jag, Emma 13 år, satte mej vid datorn och började blogga. Dels för att alla andra coolingar gjorde det, och dels i brist på annat att sysselsätta mej med. Trots att jag som mest hade tre läsare i början, älskade jag det. Jag skrev lite nu och då om allt möjligt som föll mej in, och ibland kunde jag till och med slänga in en äkta bild från Google på ett träd eller kanske en liten blomma.

Ju längre tiden gick, och ju mer jag skrev hittade jag mej själv och mitt eget sätt att blogga. Dessutom hittade fler och fler mej och min blogg, och läsarna började droppa in.

Nu, tre år senare lägger jag den här delen av mitt liv på hyllan. Bloggen har varit just det, en del av mitt liv, men stundvis kanske blivit en för stor del. Många sena kvällar och ingen tid för plugg håller inte riktigt i längden. Det, och helt enkelt brist på inspiration och ork är anledningarna till att jag säger hejdå idag.

Jag vill bara säga tack till alla er som läser här lite nu och då, och speciellt till er som faktiskt klickar er in varje dag, trots att jag inte skrivit något alls på veckor. Ni är ju för fina! ♥

Puss och kram på er alla, det här var allt för mej! Om jag saknar er eller om ni saknar mej för mycket kanske jag kommer tillbaka en dag, men tills vidare:

HEJDÅ ♥

6 kommentarer:

Anna Rosenius sa...

Tråkigt, men förstår att det kräver mycket tid.

Paula sa...

Vad synd! Men man förstår anledningen^^
(och oj vad söt du är!<3 supergullig bild!;D)

Johanna sa...

Det är en starkt lysande stjärna på blogghimlen som nu slocknar. Jag kommer att sakna dina små finurligheter, och jag kommer att sakna att ha någon att referera till när jag själv inte har något att skriva. Rest in peace lilla bloggen, och gå ut och ta resten av världen med storm!

Rebecca -Cc- Lilja sa...

Waitwhatnoooo!!

Nåja! I'll get through this :')

Amanda Norberg sa...

Åh, vad synd Emma.. Har tyckt det varit så sjukt roligt att följa dig den här tiden du har bloggat! Men jag vill också säga att jag tycker jag har en väldigt klok kusin eftersom du kände att det blev för mycket och då så slutade du! Som alla säger, skolan går före datorn..
PS. kommer du ta bort bloggen eller bara inte blogga på ett tag?
Med vänliga hälsningar Amanda <3

Emmali. sa...

Åh, jag blir så otroligt glad och sentimental av att läsa era kommentarer! Tack, eller vad man nu ska säga.... :) ♥

..och Amanda: Varken eller.. Bloggen får finnas kvar, mycket för att det finns så mycket fina minnen med den och för att den har blivit nästan en liten dagbok, men jag har samtidigt väldigt svårt att tro att jag kommer skriva här igen. :)